Srećni praznici

Objavio Sindikat radnika TS   // 03/01/2018   // Komentari nisu dostupni

Poštovane koleginice i kolege, članovi Sindikata radnika,

želim da vam se u ime Upravnog odbora Sindikata radnika „Telekomunikacije RS” i u svoje ime zahvalim na još jednoj uspješno završenoj poslovnoj godini.

Svjesni poslovnog ambijenta u Republici Srpskoj, kao i u okruženju, moramo razumjeti da je poslovanje Telekoma Republike Srpske, kao i ostalih operatera vrlo kompleksno. Iz tih razloga moramo svoju blagonaklonost i bezgraničnu lojalnost prema kompaniji ispoljiti kroz nove ideje, više rada i odgovornosti prema pretplatnicima, a samim tim i pomoći u ostvarivanju planom zacrtanih ciljeva kompanije.

Sindikat je sa preko 1900 članova velika snaga u kompaniji, te očekujem da kao takvi budemo oni koji će, radi unapređenja poslovanja, biti prvi u sprovođenju i podsticanju novih ideja, isticanju korporativnih vrijednosti naše kompanije, gdje smo u mogućnosti to činiti, jer naše kolege koje direktno rade sa korisnicima naših usluga su i naši najbolji ambasadori.

Nije naodmet spomenuti da se od 2016. godine u kompaniji primjenjuje novi način nagrađivanja te da  smo uz njegovu poptunu primjenu i ostvarenje adekvatnog prihoda u 2017. godini na dobrom putu, zahvaljujući upravo vama, da ostvarimo i mogućnos isplate bonusa do marta 2018. godine, kao što je bilo i u poslovnoj 2016.godini. 

U nadi da ćemo još bolje poslovati, naša namjera je da kroz aktivnosti Sindikata omogućimo da se, što je moguće više radnika, članova Sindikata, rekreira, koristi vikend relaksacije, odlazi na ljetovanje, koristi rehabilitacione centre, zimuje na planinama RS, te da manje sredstava trošimo na liječenje naših članova koji bi korišćenjem ponuđenih aktivnosti preduprijedili oboljenja i stvorili bolji ambijent za kvalitetniji život, a samim tim i bolji učinak kako u poslovnom, tako i u  privatnom životu.

Vama i vašim porodicama želim dobro zdravlje i srećnu Novu 2018.godinu, kao i sve predstojeće praznike.

Predsjednik Sindikata radnika, Kosta Bundalo  s.r.

 


Povezane objave

Komentari nisu dostupni.