Telekomijada 2024: Pobjednik Regionalni sindikalni centar Banjaluka 3

Objavio Sindikat radnika TS   // 09/09/2024   // 0 Komentara

Dribling, smeč, gol, poen – sve to je odjekivalo sportskim terenima proteklog vikenda u Tesliću tokom tradicionalne „Telekomijade“. U Zdravstvenom i turističkom centru „Banja Vrućica“, u organizaciji Sindikata radnika Mtel-a, održano je radno-sportsko takmičenje zaposlenih kompanije m:tel koji su se nadmetali u raznovrsnim sportskim disciplinama.

Bila je to, kao i do sada, prilika i za druženje zaposlenih, članova Sindikata koji su u takmičenje unijeli pozitivan duh i dobru atmosferu. Igre je svečano otvorila generalna direktorka m:tel-a Jelena Trivan i poželjela svima dobre sportske rezultate. Takmičare su pozdravili i Slaviša Ilić, predsjednik Sindikata m:tel-a i Ranka Mišić, predsjednica Saveza Sindikata Republike Srpske. Na ovogodišnjoj „Telekomijadi“, takmičari su bili podijeljeni u 6 regionalnih sindikalnih centara (RSC): Banjaluka 1,2 i 3 te Sjever, Zapad i Jug, a od ove godine pridružili su nam se i takmičari Supernove.

U ukupnom plasmanu pobjednik je Regionalni sindikalni centar Banjaluka 3 sa osvojenih 50 bodova. Drugo mjesto zauzela je Banjaluka 1 sa 49 te Banjaluka 2 sa osvojenih 48 bodova. RSC Zapad je prikupio 47 bodova. Na petom mjestu je Jug sa 31 bodom, šestom Sjever sa 29 i Supernova sa 15 osvojenih bodova.

Bez obzira na rezultate, „Telekomijada 2024.“ bila je ispunjena sportskim emocijama, uz puno zabave i druženja. Ovaj događaj je još jednom pokazao snagu i jedinstvo naše m:tel porodice, a uspomene sa igara i osjećaj pripadnosti biće sa nama sve do naredne godine i novih sportskih izazova.

Hvala svima koji su učestvovali i doprinijeli da „Telekomijada“ bude ovako posebna. Radujemo se ponovnom susretu i novim sportskim podvizima!

Klikom na link pogledajte galeriju slika sa ovogodišnje Telekomijade.

 

         


Povezane objave

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *