Berlitz

Objavio Sindikat radnika TS   // 28/12/2017   // Komentari nisu dostupni

Sindikat radnika “Telekomunikacije RS” je potpisao ugovor o plaćanju usluga na rate sa jezičkim centrom Berlitz www.berlitzbanjaluka.com

Slijedi kratak osvrt na Berlitz programe tj. uvod kako izgleda nastava u toku rada i predavanja uz datu cijena rate za plaćanje u 6 rata. Ukoliko iz m:tel-a bude 10 odnosno 20 polaznika, polaznici ostvaruju zajednički popust u iznosu od 10%, odnosno 20%.

Djeca i adolescenti organizovani su u manjim grupama (maksimalno 8 polaznika) prema starosnoj dobi i njihovom predznanju jezika koji žele da uče.

Svi Berlitz instruktori prolaze isti program obuke, kako bi se osigurao isti kvalitet i najpouzdanija obuka djeci.

Berlitz programi su sljedeći:

 

  • Program Mimi & Me (od 4 do 7 godina) –– kroz ovaj program namijenjen djeci predškolskog uzrasta vrijeme učenja postaje vrijeme igre – djeca kroz razigrane jezičke aktivnosti, pjesmice, igre i priče, uče bez nelagode.
    Učenje novog vokabulara i gramatike postaje lako i zabavno, pri čemu djeca razvijaju i vještine komunikacije (rata 87.50 BAM, uklj. materijali).

 

  • Program Berlitz Global Adventure (od 8 do 11 godina) –– program Global Adventure je osmišljen u saradnji sa National Geographic-om, a cilj mu je da podstakne maštu i znatiželju kod djece.
    Pokriva teme od geografije i prirode, preko nauke i tehnologije, gdje djeca kroz edukativne igre i aktivnosti za učenje vježbaju govorne vještine i slušanje sa razumijevanjem (rata 90.00 BAM, uklj. materijali).

 

  • Program Time Zones (od 12 do 16 godina) – programi su kreirani u skladu sa jedinstvenim potrebama tinejdžera – u saradnji sa National Geographic-om – gdje polaznici imaju priliku da uče o popularnoj kuturi i temama koje su im od interesa. Internacionalni sadržaj ovih udžbenika uči polaznike širom svijeta da poštuju i cijene svijet koji dijelimo (rata 130.00 BAM, uklj. materijali).

Dodatne informacije su unutar priloženih letaka. Berlitz Banjaluka_Kids & Teens mtel_Kids & Teens_info_26122017

Ukoliko je potrebno još dodatnih informacija, zainteresovani ih mogu pozvati i/ili poslati mail, rado će odgovoriti na sva pitanja.

Berlitz Banjaluka
Kralja Petra I Karađorđevića 133
78000 Banja Luka
Bosna i Hercegovina

E-mail: nikolina.dubravac@berlitzbanjaluka.com
Tel:   + 387 51 492 521
Fax:  + 387 51 492 522
Web: www.berlitzbanjaluka.com


Povezane objave

Komentari nisu dostupni.