Održana prva redovna sjednica Skupštine Sindikata radnika “Telekomunikacije RS”

Objavio Sindikat radnika TS   // 03/03/2023   // 0 Komentara

Prva redovna sjednica Skupštine Sindikata radnika “Telekomunikacije Republike Srpske” održana je u ponedjeljak, 27.02.2023. godine u Banjoj Luci.
Sjednici Skupštine Sindikata radnika prisustvovalo je 22 izabranih delegata, predsjednik i generalni sekretar Sindikata.
Nakon što je Sjednicu otvorio predsjedavajući Skupštine, prema dnevnom redu, uslijedio je izbor Radnog predsjedništva, Verifikacione i Kandidacione komisije, a potom razrješenje, verifikacija i koptiranje delegata Skupštine Sindikata radnika ispred RSC BL I (Goran Mišanović, Dragan Marković i Violeta Novković).
Zatim je uslijedilo razrješenje i izbor članova Nadzornog odbora. Novi članovi Nadzornog odbora su: Nikola Kajtez, Dragana Jorgić i Saša Novaković.
U nastavku sjednice, Skupština je po usaglašenim prijedlozima Upravnog odbora Sindikata raspravljala o Izvještaju o radu Sindikata za 2022. godinu, kao i Izvještaju Nadzornog odbora o finansijskom poslovanju Sindikata za 2022. godinu te je razmatran i Prijedlog Programa rada Sindikata za 2023. godinu, što je nakon diskusije većine delegata Skupštine usvojeno.
Na Skupštini Sindikata radnika je razmatran i usvojen novi Statut Sindikata radnika “Telekomunikacije Republike Srpske”.


Povezane objave

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *