Održana konstitutivna sjednica Skupštine Sindikata radnika ,,Telekomunikacija RS“ A.D. Banja Luka, Kosta Bundalo izabran za predsjednika Sindikata

Objavio Sindikat radnika TS   // 16/06/2021   // 0 Komentara

Na konstitutivnoj sjednici novog saziva Skupštine Sindikata radnika koja je održana u Banjaluci, Kosta Bundalo izabran je većinom glasova delegata za predsjednika Sindikata, a Saša Kuprešanin za predsjedavajućeg Skupštine. Novi Upravni odbor čine Goran Mišanović, Damir Barašin, Danijel Marić, Saša Kuprešanin, Miodrag Kićanović i Velibor Vitomir, dok su Dragan Marković, Radmila Tomić i Miroslav Vujić izabrani u novi Nadzorni odbor Sindikata. Miroslav Jungić, Milanka Golijanin i Slađan Stanković članovi su novog Statutarnog odbora. Usvojen je i Izvještaj o radu Sindikata radnika u protekle četiri godine i Program rada do 2025. godine, a izabrani su i predstavnici Sindikata u organe Saveza sindikata Republike Srpske.

Vladimir Četrović, izvršni direktor za korporativne poslove m:tel-a, koji je sa saradnicima prisustvovao sjednici, između ostalog je istakao da smo u posljednjih godinu i po dana bili posvećeni očuvanju života i zdravlja zaposlenih i njihovih porodica, zatim očuvanju poslovnih procesa i stabilizaciji poslovanja na zadovoljstvo korisnika naših usluga, a što je i dovelo do toga da smo po svim parametrima poslovanja zauzeli vodeće mjesto u telekomunikacionom sektoru u cijeloj BiH.

,,Ljudski faktor čini kompaniju uspješnom i zato m:tel konstantno ulaže u edukaciju zaposlenih, pa s tim u vezi moram istaći da smo u prvih pet mjeseci ove godine ostvarili značajan uspjeh i rezultate u poslovanju”, precizirao je Četrović i poželio uspjeh u radu novom rukovodstvu Sindikata radnika.

Ranka Mišić, predsjednik Saveza sindikata Republike Srpske, podvukla je da je Sindikat m:tel-a u dosadašnjem radu imao dobru i korektnu saradnju sa menadžmentom Društva i poželjela da i u budućim socijalnim pregovorima sindikalci snagom činjenica pregovaraju o egzistencijalnim pitanjima sa poslovodstvom kompanije.

 


Povezane objave

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *