Obavještenje o rehabilitaciji

Objavio Sindikat radnika TS   // 18/12/2020   // 0 Komentara

Poštovane kolege,

Menadžment kompanije i Sindikat radnika, 9. decembra ove godine, usaglasili su stav i donijeli odluku kojom će se obezbijediti da svi zaposleni koji su testirani PCR metodom do kraja 2020. godine, i čiji je test bio pozitivan na Covid19, a na spisku su Mtel Kriznog štaba, budu upućeni na rehabilitaciju u trajanju od pet dana u hotel Bistrica (Jahorina) ili hotel Kardial (Teslić).

Ova Odluka se odnosi na sve zaposlene, bez obzira na članstvo u Sindikatu radnika. Kompletan trošak navedene rehabilitacije u izabranim hotelima snosiće Sindikat radnika, iz sredstava koje Društvo uplaćuje za redovno poslovanje Sindikata.

Rehabilitacija je obezbijeđena u vremenu od 19.12.2020. godine do 31.03.2021. godine, dok se rezervacije i prijave mogu izvršiti do kraja ove godine.

Zaposleni koji su zainteresovani da iskoriste ovu mogućnost bi za dane odsustva s posla koristili dane godišnjeg odmora.

Za sve informacije o načinu prijave i svim detaljima u vezi sa upućivanjem radnika na rehabilitaciju zadužena je kancelarija Sindikata radnika, broj telefona 051/212-055 ili na mejl sindikat@mtel.ba, kao i na broj telefona 051/320-100 ili na mejl kosta.bundalo@mtel.ba.


Povezane objave

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *