Treća Skupština Sindikata radnika “Telekomunikacije RS” – Kozara 2018

Objavio Sindikat radnika TS   // 31/10/2018   // 0 Komentara

Treća sjednica Skupštine Sindikata radnika “Telekomunikacija RS”, kao i seminar za sve članove Podružnica, je održan od 25. do 27.10.2018. godine na Mrakovici – Kozara.
Trećoj sjednici Skupštine Sindikata radnika prisustvovao je 21 izabrani delegat i predsjednik Sindikata. Kao gosti sjednici su prisustvovali predsjednica i generalni sekretar SSRS, delegacija JSTS na čelu sa predsjednikom Slavoljubom Kandićem, delegacija STS na čelu sa potpredsjednikom Skupštine, predsjednik Nadzornog odbora Sindikata radnika i generalni sekretar Sindikata radnika.
Ispred Poslovodstva, prisutnima su se obratili izvršni direktor za korporativne poslove gospodin Vladimir Četrović sa saradnicima, rukovodiocem Sektora za ljudske resurse gospođom Natašaom Jungić i šeficom Službe za upravljanje sistemom zarada gopođicom Manjom Čokorilo.
U drugom dijelu seminara nam se obratila Predsjednica saveza Sindikata RS gospođa Ranka Mišić u kojem smo diskutovali o aktuelnim pitanjima i aktivnostima saveza Sindikata RS, pregovorima sa socijalnim partnerima i Zakonu o radu.
Na Skupštini Sindikata radnika je razmatran i usvojen novi Statut Sindikata radnika “Telekomunikacije RS”.

U okviru istog je organizovan i održan V memorijalni šahovski turnir “Spasoje Marić”, gdje je učešće uzelo 16 takmičara.
Pobijedio je Batinić Predrag sa 6.5, drugoplasirani je bio Mitrić Danilo sa 6 bodova, dok je treće mjesto zauzeo Stanišić Bojan sa 4,5 boda.


Povezane objave

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *