Srećni praznici

Objavio Sindikat radnika TS   // 28/12/2018   // 0 Komentara

Poštovane koleginice i kolege,

Povodom završetka poslovne 2018. godine, koja je obilovala uspjesima Kompanije, želim da vam se zahvalim na posvećenosti obavezama i radnim zadacima.

Sindikat je zahvaljujući vama ostao respektibilna organizacija sa preko 90% članova, od ukupnog broja zaposlenih i kao takvi se i ponašamo.

U stalnim smo kontaktima sa Poslodavcem u cilju unaprijeđenja odnosa između zaposlenih i Poslodavca kao i stvaranju ambijenta za još bolje poslovanje.

Jedina smo privredna kompanija po potpisanim Kolektivnim ugovorom u Republici Srpskoj koji evo, nakon tri godine, u 2019. prestaje važiti. Očekujući donošenje Opšteg kolektivnog ugovora na nivou Republike Srpske, polovinom 2019. godine planiramo ući i pregovore oko donošenja novog, kako bi do isteka godine imali novi KU, nadamo se još kvalitetniji.

Na nivou RS, SSRS je ušao u pregovore sa Vladom i udruženjima poslodavaca RS. Od ishoda istih očekujemo smanjivanje opterećenja na platu a samim tim i povećanje neto plata.

Način nagrađivanja u Kompaniji nam omogućava i ostvarenje bonusa na platu, te opravdano očekujemo da će planovi biti ostvareni i prebačeni, kako bi se stekli uslovi za poboljšanje materijalnog statusa svih zaposlenih.

Sindikat će kroz svoje aktivnosti i na prijedloge zaposlenih, pomoći da se za to stvore korektni uslovi.

Želim vama i vašim porodicama dobro zdravlje, sreću i blagodet u Novoj 2019. godini.

Neka vam se ostvare svi snovi, te da u veselju proslavite sve nastupajuće praznike.

 

Predsjednik Sindikata radnika

Kosta Bundalo,  s.r.


Povezane objave

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *