Planinarska šetnja – Sindikalna podružnica Doboj

Objavio Sindikat radnika TS   // 07/06/2018   // Komentari nisu dostupni

Sindikalna podružnica Doboj je, zajedno sa planinarskim udruženja „Preslica“, gdje je predsjednik udruženja naš kolega i dugogodišnji licencirani planinar Nenad Stanišić,  organizovala u sklopu sindikalnih rekreativnih aktivnosti, jednu planinarsku šetnju.

Dana 27.05.2018 god. održana je  planinarska šetnja od Manastira Ozren do vrha Kraljice.  Staza šetnje je bila srednje teška, dužine 6 km sa nadmorskom visinom od 813 m. 

Mala, ali odobrana ekipa članova Sindikata uspješno je savladala ovu stazu i osvojila vrh Kraljice, gdje su ih u svom planinarskom domu uz ručak i osvježenje dočekali domaćini iz planinarskog udruženje „Kraljica“,  kao i gosti predsjednik Regije Zapad Saša Kuprešanin sa kolegama iz Sindikalne podružnice Prijedor.

Poslije uspješnog povratka svi učesnici su ponijeli divno iskustvo i tražili da se ovakav vid rekreacije obavezno ponovi. Organizatori su  obećali da će ponoviti ovakav vid rekreacije, a naravno ovim putem pozivamo i sve ostale sindikalne podružnice da organizuju ovakav vid rekreacije i druženja.  Planinarsko udruženje je izrazilo svoju spremnost da ponovo bude domaćini ovakve akcije.


Povezane objave

Komentari nisu dostupni.